JM does not take responsibility for the translation
Torphusene
Udsolgt

Humlebæk / Torphusene

Torphusene

Rækkehuse med tagterrasser

Torphusene

Midt i det centrale Humlebæk opføres 56 stilfulde rækkehuse. De fleste beboere er flyttet ind og der er 1 hus til salg som er indflytningsklart.

Husene er tegnet af Triarc Arkitekter og ligger i rolige omgivelser og alligevel meget centralt. Her bor man lige overfor skoven og samtidig tæt på indkøbscenter, kystbanen, strandvejen med skønne specialbutikker, Øresund med badestrand, lækre spisesteder som bl.a. Restaurant Sletten og Bolettes Gæstebud, Louisiana og meget mere. Humlebæk har et godt stisystem gennem byen, der bl.a. gør det nemt og rart for børn at færdes til og fra skole og idrætsaktiviteter.

Situationsplan for hele byggeriet

Boliger i Torphusene

  • Til salg

  • Reserveret

  • Booket

  • Solgt


Fandt ingen lejligheder med disse søgekreterier

Humlebæk er en by der har det hele

Torphusene ligger centralt i Humlebæk, 500 m til Humlebæk Center med gode indkøbsmuligheder og 600 m til stationen, mere centralt fås det næsten ikke. Bebyggelsen ligger på en lukket vej med et fredet område som genbo. Dejlig badestrand, skov og Havn finder du inden for få kilometer.

 Læs mere om området

3 eller 4 værelser? Med eller uden tagterrasse?

I Torphusene er der både plads til den lille og store familie, til dem med børn og til dem uden. Her er forskellige muligheder afhængig af lige netop dine ønsker og behov.

 Se mere om boligerne

Film om Torphusene

Compare objects